Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Det vita rummet (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Amy och Eric är det perfekta paret. Men sedan man sett dem bråka på en fest försvinner Amy, och Eric blir naturligtvis misstänkt. Amy vaknar i ett helt vitt, fönsterlöst rum och får en enda instruktion: ”Skriv en uppsats om de sju dödssynderna per dag i sju dagar, så blir du fri.” Under tiden Amy är försvunnen, försöker Eric ta reda på vart hon har tagit vägen. Det vita rummet tar tag i läsaren direkt när Amy vaknar i det underliga slutna rummet och inser att hon hålls som gisslan. Berättelse...

Läs mer

Amy och Eric är det perfekta paret. Men sedan man sett dem bråka på en fest försvinner Amy, och Eric blir naturligtvis misstänkt. Amy vaknar i ett helt vitt, fönsterlöst rum och får en enda instruktion: ”Skriv en uppsats om de sju dödssynderna per dag i sju dagar, så blir du fri.” Under tiden Amy är försvunnen, försöker Eric ta reda på vart hon har tagit vägen. Det vita rummet tar tag i läsaren direkt när Amy vaknar i det underliga slutna rummet och inser att hon hålls som gisslan. Berättelsen skiftar perspektiv mellan Amy och Eric. Genom deras berättelser får vi veta mer om deras historia. Det är en spännande, modern thriller med ungdomar för ungdomar.

Stäng
Arbetsmaterial för Det vita rummet
Information

Avsedd för:

Från 12 år

Författare:

Sarah N Harvey

Översättare:

Hans Peterson

Ämnesområde:

Relationer

Lättlästnivå:

Nivå 4

LIX:

15

ISBN:

9789175674216

Utgivningsår:

2015

Artikelnummer:

41261-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

96
 ;