Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Jag ville dö, men något hände (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Hon heter Lisa, men förut hade hon ett annat namn. Hon träffar aldrig någon, har inga vänner och ingen kontakt med sin familj. Det är enklast så. Då vet hon att ingen skvallrar. Lisa har precis bestämt sig för att dö, när en gäst på kaféet där hon jobbar lämnar kvar en lapp. På den står det: Jag ville dö, men något hände. Vad var det som hände gästen Frågan lämnar inte Lisa ifred och hon vet att hon måste leva ett tag till för att få reda på slutet på meningen. Jag ville dö, men något hände ä...

Läs mer

Hon heter Lisa, men förut hade hon ett annat namn. Hon träffar aldrig någon, har inga vänner och ingen kontakt med sin familj. Det är enklast så. Då vet hon att ingen skvallrar. Lisa har precis bestämt sig för att dö, när en gäst på kaféet där hon jobbar lämnar kvar en lapp. På den står det: Jag ville dö, men något hände. Vad var det som hände gästen Frågan lämnar inte Lisa ifred och hon vet att hon måste leva ett tag till för att få reda på slutet på meningen. Jag ville dö, men något hände är en livsviktig berättelse om att bli älskad och sedd för den man är. Johanna Nilsson drar sig inte för att skildra tunga och allvarliga ämnen, men förmedlar alltid någon form av hopp i sina berättelser. Hon har belönats med Sveriges Radios novellpris och även varit nominerad till Augustpriset. Hennes böcker finns översatta till många språk.

Stäng
Information

Avsedd för:

Från 15 år, Vuxna

Författare:

Johanna Nilsson

Ämnesområde:

Ensamhet

Lättlästnivå:

Large

LIX:

15

ISBN:

9789177236108

Utgivningsår:

2018

Artikelnummer:

41690-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

96
 ;