Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Håll mitt hjärta (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

"Håll mitt hjärta" handlar om en kvinna som stannar upp och ser tillbaka på sitt liv. Hon funderar över relationer. Och kärlek. Funderar över livets alla vägar och val. Varför väljer vi att gå den vägen vi går? Varför fattar vi vissa beslut? Är det ödet? Eller kanske slumpen? En berättelse om ett liv som inte blev som det var tänkt. Om en kärlek som inte hittade hem. Om en dröm som aldrig blev verklighet. Bente Bratlunds språk är en blandning av skönlitteraturens rena prosa och lyrikens vackr...

Läs mer

"Håll mitt hjärta" handlar om en kvinna som stannar upp och ser tillbaka på sitt liv. Hon funderar över relationer. Och kärlek. Funderar över livets alla vägar och val. Varför väljer vi att gå den vägen vi går? Varför fattar vi vissa beslut? Är det ödet? Eller kanske slumpen? En berättelse om ett liv som inte blev som det var tänkt. Om en kärlek som inte hittade hem. Om en dröm som aldrig blev verklighet. Bente Bratlunds språk är en blandning av skönlitteraturens rena prosa och lyrikens vackra klang. Språket i "Håll mitt hjärta" är inget undantag. Ömsom framkallar hennes nakna ord rysningar, ömsom slås man av hennes mångbottnade berättelse.

Stäng
Arbetsmaterial för Håll mitt hjärta

Arbetsmaterial

Filer
Information

Avsedd för:

Från 15 år, Vuxna

Författare:

Bente Bratlund

Ämnesområde:

Kärlek

Lättlästnivå:

X-Large

LIX:

15

ISBN:

9789187395123

Utgivningsår:

2013

Artikelnummer:

41625-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

60
 ;