Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Sånt är livet (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

En modern saga för vuxna. Den handlar om Walter som när hans mamma avlider blir hemlös. Walter söker massor med jobb, men får inga. Ingen adress – inget jobb. Men en dag får han en idé som gör att livet ljusnar. Att läsa Sånt är livet är precis som att se en film. Man ser hela berättelsen tydligt framför sig. Och man sitter med ett leende på läpparna, samtidigt som den allvarliga undertonen går fram. Sensmoralen är att ta vara på livet och aldrig ge upp. Det här är en romantisk må-bra-bok om ...

Läs mer

En modern saga för vuxna. Den handlar om Walter som när hans mamma avlider blir hemlös. Walter söker massor med jobb, men får inga. Ingen adress – inget jobb. Men en dag får han en idé som gör att livet ljusnar. Att läsa Sånt är livet är precis som att se en film. Man ser hela berättelsen tydligt framför sig. Och man sitter med ett leende på läpparna, samtidigt som den allvarliga undertonen går fram. Sensmoralen är att ta vara på livet och aldrig ge upp. Det här är en romantisk må-bra-bok om en kille som inte ger sig. Sånt är livet finns också på engelska, med titeln The Way It Works.

Stäng
Information

Avsedd för:

Från 15 år, Vuxna

Författare:

William Kowalski

Översättare:

Hans Peterson

Ämnesområde:

Feelgood

Lättlästnivå:

X-Large

LIX:

16

ISBN:

9789187221026

Utgivningsår:

2012

Artikelnummer:

42450-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

124
 ;