Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Demonen (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

En natt när Anna kör hem på en öde skogsväg i sin A-traktor prejas hon av vägen av en enormt stor epatraktor. Av de äldre i stan får hon veta att det är Demonen som jagat henne ... Demonen visar sig ibland på nätterna och vill rejsa. Anna bestämmer sig för att anta utmaningen och väntar in Demonen en snöig natt på den öde skogsvägen. Men det går inte som hon tänkt sig. Hon blir själv den nya Demonen som vill rejsa på nätterna med levande ungdomar. Spännande, suggestiv berättelse om en småsta...

Läs mer

En natt när Anna kör hem på en öde skogsväg i sin A-traktor prejas hon av vägen av en enormt stor epatraktor. Av de äldre i stan får hon veta att det är Demonen som jagat henne ... Demonen visar sig ibland på nätterna och vill rejsa. Anna bestämmer sig för att anta utmaningen och väntar in Demonen en snöig natt på den öde skogsvägen. Men det går inte som hon tänkt sig. Hon blir själv den nya Demonen som vill rejsa på nätterna med levande ungdomar. Spännande, suggestiv berättelse om en småstadsmyt som visar sig vara helt sann. Men också om kärlek, längtan efter spänning och en flickas bilintresse.

Stäng
Information

Avsedd för:

Från 13 år

Författare:

Mats Johansson

Omslag:

Lisa Zachrisson

Ämnesområde:

Skräck och rysare

Lättlästnivå:

Nivå 4

LIX:

17

ISBN:

9789175679044

Utgivningsår:

2017

Artikelnummer:

41229-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

56
 ;