Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Lättläst på nio olika språk

Nu gör Nypon och Vilja förlag sin största satsning hittills med lättlästa böcker på andra språk än svenska. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med böcker som stimulerar läsningen och ett stort kontaktnät bland lättlästförlag runt om i världen.

För oss är det självklart att välja ut de internationellt bästa lättlästa böckerna på skolspråk och mångspråk, och samla dem i en helt ny katalog. För den som behärskar flera språk öppnar sig gemenskapen i en hel värld. Läsningen är genvägen till språket, och att läsa skönlitteratur är därför en naturlig del i språkutvecklingen. På skolan och i hemmet.

LÄTTLÄST I VÄRLDEN

Böckerna i katalogen är skrivna av etablerade författare, och vår ambition har varit att hitta böcker som ligger nära vår svenska utgivning. Vi köper in böcker från förlag runt om i hela världen. De är, liksom Nypon och Vilja, specialiserade på lättläst litteratur och delar våra tankar kring lättläst och vår värdegrund.

SVENSKA BÖCKER PÅ MODERNA SPRÅK

Vi översätter också våra svenska lättlästa böcker till engelska och mångspråk. På så sätt får läsaren en bok, på engelska eller sitt modersmål, som utspelar sig i den svenska kulturen och speglar den verklighet vi lever i här. Det blir inte bara ett sätt att lära sig svenska eller engelska, utan också ett sätt att ta del av hela det svenska samhället.

Saknar du något? Har du tips på böcker eller arbetssätt som kan locka till läsning? Vill du diskutera våra mångspråksböcker? Mejla till oss. Vi vill veta vad du tycker!