Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Sprutan (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Olle och de andra i hans klass ta en spruta i skolan. Alla vuxna säger att det kommer gå så bra. Olle vet inte om han tror på det. När de sitter i väntrummet är det många i klassen som är rädda. Men som tur är inte alla det! Böckerna om Olle, 8 år, är korta, med ett vardagsnära innehåll som väcker lust att läsa mer. De är skrivna av Thomas Halling, en av våra mest älskade författare. Han har en bakgrund som lärare och vet vad som går hem hos eleverna. Inspirationen till böckerna om Olle 8 år...

Läs mer

Olle och de andra i hans klass ta en spruta i skolan. Alla vuxna säger att det kommer gå så bra. Olle vet inte om han tror på det. När de sitter i väntrummet är det många i klassen som är rädda. Men som tur är inte alla det! Böckerna om Olle, 8 år, är korta, med ett vardagsnära innehåll som väcker lust att läsa mer. De är skrivna av Thomas Halling, en av våra mest älskade författare. Han har en bakgrund som lärare och vet vad som går hem hos eleverna. Inspirationen till böckerna om Olle 8 år hämtar Thomas från sina egna barn.

Stäng
Arbetsmaterial för Sprutan
Information

Avsedd för:

Från 7 år

Författare:

Thomas Halling

Serie:

Olle 8 år

Ämnesområde:

Humor

Lättlästnivå:

Nivå 2

LIX:

8

ISBN:

9789175676937

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

42403-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

24
 ;