Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Trasig (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Max går på gymnasiet. Han är kär i Elin, men har sex med Ida, som lite äldre än han. Egentligen vill han göra slut på förhållandet med Ida och bara satsa på Elin. När han träffar Ida för att göra slut, hamnar de ändå i sängen. Och en tid därefter förstår Max att så lätt var det inte ... Böckerna om Max - kärlek, närhet och sex. I serien om Max skriver Mårten Melin om hur det är att vara ung. På ett enkelt och rakt sätt berättar han om ung kärlek, närhet och sex, relationer och svek ur ung...

Läs mer

Max går på gymnasiet. Han är kär i Elin, men har sex med Ida, som lite äldre än han. Egentligen vill han göra slut på förhållandet med Ida och bara satsa på Elin. När han träffar Ida för att göra slut, hamnar de ändå i sängen. Och en tid därefter förstår Max att så lätt var det inte ... Böckerna om Max - kärlek, närhet och sex. I serien om Max skriver Mårten Melin om hur det är att vara ung. På ett enkelt och rakt sätt berättar han om ung kärlek, närhet och sex, relationer och svek ur ungdomars perspektiv. Det är berättelser att dras in i svepas med av. Det finns sju böcker i serien. De är fristående och kan läsas i vilken ordning som helst, men följer kronologiskt Max liv och utveckling under flera år. Nu finns de för första gången samlade på samma förlag! Trasig är bok fyra i serien. Mårten Melin bor i Lund, är utbildad bibliotekarie och har gått Skrivarlinjen och Skrivpedagogutbildningen på Skurups folkhögskola. Han debuterade som författare 2003 och har sedan dess gett ut nästan 100 böcker för barn och unga. Mårten besöker varje år skolor över hela landet och berättar om att skriva och om att läsa. Bibliotekstjänst sa så här om boken Det har hänt en sak i samma serie: ”Med boken berättar författaren Mårten Melin om kärlek, erotik och vänskap på ett väldigt berörande sätt. En bra bok att sätta i händerna på kärlekssugna (vilket inkluderar i princip alla) tonåringar.” (Anna Hjerpe, BTJ-häfte 5/2019) Boken är endast tillgänglig digitalt.

Stäng
Arbetsmaterial för Trasig
Information

Avsedd för:

Från 13 år

Författare:

Mårten Melin

Serie:

Max-serien

Läsordning:

4 av 7

Ämnesområde:

Kärlek
Sex

Lättlästnivå:

Nivå 3

LIX:

12

ISBN:

9789179875534

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45053-EB01

Upplaga:

Första
 ;