Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Täcknamn Mattias (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Mitt i natten blir Rasmus väckt av sin pappa. Ett mc-gäng är på jakt efter dem och de måste fly. De får ett nytt hem och nya namn. Rasmus får inte ta kontakt med sina kompisar. Ändå lyckas mc-gänget spåra dem... Det finns en hotbild mot Rasmus och hans pappa, som är före detta medlem i ett Hells Angels-liknande mc-gäng. Trots nya identiteter är de på ständig flykt undan mc-gänget. Rasmus vägrar att ge upp sin identitet, sitt gamla liv och sina vänner. Rappt, aktuellt och spännande om en krimi...

Läs mer

Mitt i natten blir Rasmus väckt av sin pappa. Ett mc-gäng är på jakt efter dem och de måste fly. De får ett nytt hem och nya namn. Rasmus får inte ta kontakt med sina kompisar. Ändå lyckas mc-gänget spåra dem... Det finns en hotbild mot Rasmus och hans pappa, som är före detta medlem i ett Hells Angels-liknande mc-gäng. Trots nya identiteter är de på ständig flykt undan mc-gänget. Rasmus vägrar att ge upp sin identitet, sitt gamla liv och sina vänner. Rappt, aktuellt och spännande om en kriminell värld med egna regler som de flesta av oss aldrig får insyn i.

Stäng
Arbetsmaterial för Täcknamn Mattias
Information

Avsedd för:

Från 12 år

Författare:

Jørn Jensen

Illustratör:

Christian Guldager

Ämnesområde:

Spänning

Lättlästnivå:

Nivå 4

LIX:

15

ISBN:

9789175671437

Utgivningsår:

2014

Artikelnummer:

42547-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

104
 ;