Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Lätta fakta om klänningar (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Boken för den som gillar klänningar och kjolar. Här är massor av vackra kläder. Långa och korta kjolar. Gamla och nya. Vita, röda och svarta. Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer ...

Läs mer

Boken för den som gillar klänningar och kjolar. Här är massor av vackra kläder. Långa och korta kjolar. Gamla och nya. Vita, röda och svarta. Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Stäng
Arbetsmaterial för Lätta fakta om klänningar

Arbetsmaterial

Filer
Information

Avsedd för:

Från 9 år

Författare:

Marie Duedahl

Översättare:

Hans Peterson

Illustratör:

Ole Steen

Ämnesområde:

Faktaböcker

Lättlästnivå:

Nivå 1

ISBN:

9789175673165

Utgivningsår:

2015

Artikelnummer:

41923-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

32
 ;