Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Unga poeters sällskap (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Max och klasskompisen Ella ser en lapp om en poesigrupp. Gruppen kallar sig "Unga poeters sällskap” och träffas ibland för att läsa och skriva poesi. Både Max och Ella går dit. Där träffar de Emil och Ira, och de fyra bildar en egen grupp. Och det dröjer inte länge förrän Max blir intresserad av Ira. Böckerna om Max - kärlek, närhet och sex I serien om Max skriver Mårten Melin om hur det är att vara ung. På ett enkelt och rakt sätt berättar han om ung kärlek, närhet och sex, relationer oc...

Läs mer

Max och klasskompisen Ella ser en lapp om en poesigrupp. Gruppen kallar sig "Unga poeters sällskap” och träffas ibland för att läsa och skriva poesi. Både Max och Ella går dit. Där träffar de Emil och Ira, och de fyra bildar en egen grupp. Och det dröjer inte länge förrän Max blir intresserad av Ira. Böckerna om Max - kärlek, närhet och sex I serien om Max skriver Mårten Melin om hur det är att vara ung. På ett enkelt och rakt sätt berättar han om ung kärlek, närhet och sex, relationer och svek ur ungdomars perspektiv. Det är berättelser att dras in i svepas med av. Det finns sju böcker i serien. De är fristående och kan läsas i vilken ordning som helst, men följer kronologiskt Max liv och utveckling under flera år. Nu finns de för första gången samlade på samma förlag! Unga poeters sällskap är femte boken i serien. Mårten Melin bor i Lund, är utbildad bibliotekarie och har gått Skrivarlinjen och Skrivpedagogutbildningen på Skurups folkhögskola. Han debuterade som författare 2003 och har sedan dess gett ut nästan 100 böcker för barn och unga. Mårten besöker varje år skolor över hela landet och berättar om att skriva och om att läsa. Bibliotekstjänst sa så här om boken Det har hänt en sak i samma serie: ”Med boken berättar författaren Mårten Melin om kärlek, erotik och vänskap på ett väldigt berörande sätt. En bra bok att sätta i händerna på kärlekssugna (vilket inkluderar i princip alla) tonåringar.” (Anna Hjerpe, BTJ-häfte 5/2019) Boken är endast tillgänglig i digitalt format.

Stäng
Arbetsmaterial för Unga poeters sällskap
Information

Avsedd för:

Från 13 år

Författare:

Mårten Melin

Serie:

Max-serien

Läsordning:

5 av 7

Ämnesområde:

Kärlek
Sex

Lättlästnivå:

Nivå 3

LIX:

13

ISBN:

9789179875541

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45055-EB01

Upplaga:

Första
 ;