Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Jag är inte dum (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Ahmed har varit tvungen att lämna sitt land. Han har det svårt, men måste acklimatisera sig i Sverige, till svenska seder och bruk och till det svenska språket. Det här är en viktig bok för många invandrare och flyktingar som kan se att de inte är ensamma om sina problem, och att det finns en lösning. Den är också läsvärd för de svenskar som kanske inte vet hur det är att vara nyanländ i Sverige. Boken kan vara en bra utgångspunkt för diskussioner och samtal i exempelvis klassen eller läsecir...

Läs mer

Ahmed har varit tvungen att lämna sitt land. Han har det svårt, men måste acklimatisera sig i Sverige, till svenska seder och bruk och till det svenska språket. Det här är en viktig bok för många invandrare och flyktingar som kan se att de inte är ensamma om sina problem, och att det finns en lösning. Den är också läsvärd för de svenskar som kanske inte vet hur det är att vara nyanländ i Sverige. Boken kan vara en bra utgångspunkt för diskussioner och samtal i exempelvis klassen eller läsecirkeln.

Stäng
Information

Avsedd för:

Från 15 år

Författare:

Josefin Schygge

Ämnesområde:

Ny i Sverige

Lättlästnivå:

Large

LIX:

17

ISBN:

9789175671260

Utgivningsår:

2014

Artikelnummer:

41693-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

44
 ;