Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Bara bråk (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Emil är elva år. Mamma och pappa bråkar. Mycket och ofta! En morgon sätter sig Emils mamma ner och vill berätta en sak för Emil. Han anar det värsta, att de ska skiljas, och springer hemifrån. I boken får man följa hur förtvivlad Emil är och hur han försöker finna en förklaring till vad som händer. Trots all förtvivlan slutar boken positivt. Thomas Halling är välkänd hos svenska skolbarn. Följ Emil på äventyr i skolan och hemma. Vardagliga händelser som alla kan känna igen sig i, och skratta ...

Läs mer

Emil är elva år. Mamma och pappa bråkar. Mycket och ofta! En morgon sätter sig Emils mamma ner och vill berätta en sak för Emil. Han anar det värsta, att de ska skiljas, och springer hemifrån. I boken får man följa hur förtvivlad Emil är och hur han försöker finna en förklaring till vad som händer. Trots all förtvivlan slutar boken positivt. Thomas Halling är välkänd hos svenska skolbarn. Följ Emil på äventyr i skolan och hemma. Vardagliga händelser som alla kan känna igen sig i, och skratta åt. Detta är tredje boken i serien. En må-bra bok för mellanstadiet, illustrerad i fyrfärg.

Stäng
Arbetsmaterial för Bara bråk
Information

Avsedd för:

Från 9 år

Författare:

Thomas Halling

Illustratör:

Kenneth Andersson

Serie:

Emil 11

Ämnesområde:

Humor

Lättlästnivå:

Nivå 3

LIX:

16

ISBN:

9789175671550

Utgivningsår:

2014

Artikelnummer:

41113-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

40
 ;