Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Viggo, du ljuger! (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

– Viggo, du kommer för sent, säger Viggos lärare. – Jag vet, säger Viggo. Men det är inte mitt fel. – Vems fel är det då? frågar läraren. Och då berättar Viggo om den farliga tigern. Viggo kommer för sent till skolan, och det är den farliga tigerns fel. Men fröken och de andra barnen säger att Viggo ljuger. Det finns väl inga tigrar här! Då berättar Viggo om tigern som satt mitt på gatan på morgonen. Den var både hungrig och farlig, men Viggo lyckades komma undan. Med hjälp av de humoristiska...

Läs mer

– Viggo, du kommer för sent, säger Viggos lärare. – Jag vet, säger Viggo. Men det är inte mitt fel. – Vems fel är det då? frågar läraren. Och då berättar Viggo om den farliga tigern. Viggo kommer för sent till skolan, och det är den farliga tigerns fel. Men fröken och de andra barnen säger att Viggo ljuger. Det finns väl inga tigrar här! Då berättar Viggo om tigern som satt mitt på gatan på morgonen. Den var både hungrig och farlig, men Viggo lyckades komma undan. Med hjälp av de humoristiska, livfulla bilderna får läsaren följa med på Viggos äventyr med tigern. Och tittar man noga på bilderna ser man att där faktiskt finns en tiger, att Viggo inte alls ljuger! Boken är genomillustrerad i fyrfärg.

Stäng
Arbetsmaterial för Viggo, du ljuger!
Information

Författare:

Kim Dalsgaard

Översättare:

Hans Peterson

Ämnesområde:

Humor

Lättlästnivå:

Nivå 2

LIX:

10

ISBN:

9789175672380

Utgivningsår:

2014

Artikelnummer:

42606-EB01

Upplaga:

Första
 ;