Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Helt slut (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Emma är kär i Måns. Det är bra. Nanna är också kär i Måns. Det är inte bra. Faktiskt inte bra alls! Serien handlar om livet i skolan, vänskap och spirande kärlek. ”Naturligtvis suverän”, skrev en av förlagets lektörer när han läst Mårten Melins manus till den här boken. Och det är verkligen en charmig och rolig serie som man blir glad av att läsa. Böckerna om Måns och Emma är riktigt lättlästa och vänder sig till ungdomar från årskurs 4 och uppåt. De är korta, inte mer än cirka 22 sidor var. ...

Läs mer

Emma är kär i Måns. Det är bra. Nanna är också kär i Måns. Det är inte bra. Faktiskt inte bra alls! Serien handlar om livet i skolan, vänskap och spirande kärlek. ”Naturligtvis suverän”, skrev en av förlagets lektörer när han läst Mårten Melins manus till den här boken. Och det är verkligen en charmig och rolig serie som man blir glad av att läsa. Böckerna om Måns och Emma är riktigt lättlästa och vänder sig till ungdomar från årskurs 4 och uppåt. De är korta, inte mer än cirka 22 sidor var. Och varje bok består av några få kapitel kompletterade med fräcka tuschillustrationer. Språkligt ligger svårighetsgraden på samma nivå som de enklare börja-läsa-böckerna för lågstadiet.

Stäng
Arbetsmaterial för Helt slut
Information

Avsedd för:

Från 11 år

Författare:

Mårten Melin

Illustratör:

Helena Bergendahl

Ämnesområde:

Kärlek

Lättlästnivå:

Nivå 2

LIX:

11

ISBN:

9789187061776

Utgivningsår:

2012

Artikelnummer:

41599-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

32
 ;