Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Simon gör mål (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Simon och Jakob är i parken och sparkar lite boll. Simon skjuter på Jakob och sedan är det Jakobs tur. Då kommer Felix och Sofia. De blir ett lag, och Simon och Jakob blir ett lag. Så försöker de göra mål på varandra. Det är en utmaning att leta och finna lättlästa böcker med ett vettigt innehåll. Serien om Simon, som vi nu startar, är ett lyckokast. Den välkände författaren Jørn Jensen skriver enkelt och lustfyllt om två unga killar som är goda kompisar, och älskar fotboll. Illustrationer i ...

Läs mer

Simon och Jakob är i parken och sparkar lite boll. Simon skjuter på Jakob och sedan är det Jakobs tur. Då kommer Felix och Sofia. De blir ett lag, och Simon och Jakob blir ett lag. Så försöker de göra mål på varandra. Det är en utmaning att leta och finna lättlästa böcker med ett vettigt innehåll. Serien om Simon, som vi nu startar, är ett lyckokast. Den välkände författaren Jørn Jensen skriver enkelt och lustfyllt om två unga killar som är goda kompisar, och älskar fotboll. Illustrationer i tydliga härliga färger leder läsaren genom berättelsen. Böckerna i serien är extremt lättlästa - Lix 6-7.

Stäng
Arbetsmaterial för Simon gör mål
Information

Avsedd för:

Från 6 år

Författare:

Jørn Jensen

Licensförfattare:

Översättare:

Hans Peterson

Illustratör:

Jan Solheim

Lättlästnivå:

Nivå 1

LIX:

7

ISBN:

9789175672311

Utgivningsår:

2014

Artikelnummer:

42333-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

32
 ;