Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Första gången (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Max är på semester på landet med pappa och pappas tjej Linnea. I närmaste byn träffar Max en tjej, Maja. Hon har blått hår, spelar bas i ett punkband och gillar Max dikter. Maja är inte lik någon annan Max träffat. Och hon får Max att prova och göra många nya saker för allra första gången. När Max är med Maja vill han att allt ska hända! Tidigare fristående delar i serien är Men jag är kär i henne och Mellan dig och mig. Mårten Melin skriver ofta om kärlek. Han är en mästare på att skildra un...

Läs mer

Max är på semester på landet med pappa och pappas tjej Linnea. I närmaste byn träffar Max en tjej, Maja. Hon har blått hår, spelar bas i ett punkband och gillar Max dikter. Maja är inte lik någon annan Max träffat. Och hon får Max att prova och göra många nya saker för allra första gången. När Max är med Maja vill han att allt ska hända! Tidigare fristående delar i serien är Men jag är kär i henne och Mellan dig och mig. Mårten Melin skriver ofta om kärlek. Han är en mästare på att skildra unga människors allra första kärleksupplevelser. Hans lättlästa böcker har ibland hamnat på småbarnshyllorna på biblioteken, eftersom böckerna är lättlästa. Men där hör de inte hemma. Det här är böcker om passion, hångel och sex.

Stäng
Information

Avsedd för:

Från 13 år

Författare:

Mårten Melin

Omslag:

Lisa Zachrisson

Serie:

Max-serien

Läsordning:

3 av 7

Ämnesområde:

Kärlek
Sex

Lättlästnivå:

Nivå 3

LIX:

13

ISBN:

9789175675701

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

41543-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

72
 ;