Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Mynta och den mystiska hundtjuven (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

När Mynta och Frida passar grannens hund blir den stulen. De tar upp jakten på hundtjuven direkt, men en borttappad plånbok och en hjälpsam tjej leder dem på villovägar innan de hittar hunden i ett öde torp. Men då blir det riktigt farligt. Spännande och fartfyllt, som vanligt, om Mynta och hennes kompis Frida som löser mystiska och farliga fall. Nu kommer fler böcker i deckarserien om den tuffa mysterielösande Mynta som aldrig tvekar att ta sig an ett nytt fall. Mynta är kaxig, modig och ful...

Läs mer

När Mynta och Frida passar grannens hund blir den stulen. De tar upp jakten på hundtjuven direkt, men en borttappad plånbok och en hjälpsam tjej leder dem på villovägar innan de hittar hunden i ett öde torp. Men då blir det riktigt farligt. Spännande och fartfyllt, som vanligt, om Mynta och hennes kompis Frida som löser mystiska och farliga fall. Nu kommer fler böcker i deckarserien om den tuffa mysterielösande Mynta som aldrig tvekar att ta sig an ett nytt fall. Mynta är kaxig, modig och full av fantasi. Det är alla bra egenskaper när man ska lösa alla sorters fall.

Stäng
Arbetsmaterial för Mynta och den mystiska hundtjuven
Information

Avsedd för:

Från 9 år

Författare:

Lena Lilleste

Illustratör:

Carina Ståhlberg

Ämnesområde:

Deckare

Lättlästnivå:

Nivå 3

LIX:

14

ISBN:

9789175676845

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

42043-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

48
 ;