Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Mynta och det mystiska hjärtat (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Mynta och Frida jagar en rånare som stulit hela klasskassan. Det enda de vet är att rånaren har ett hjärta tatuerat på armen. Skolans vaktmästare har plötsligt en mycket dyr bil. Är det han? Bildläraren har ett mystiskt telefonsamtal. Är det hon? Efter ett intensivt och farligt detektivarbete lyckas Mynta och Frida lösa fallet och klasskassan kommer till rätta. Den populära författaren Lena Lilleste skriver nu även lättläst. Nu kommer fler böcker i deckarserien om den tuffa mysterielösande ...

Läs mer

Mynta och Frida jagar en rånare som stulit hela klasskassan. Det enda de vet är att rånaren har ett hjärta tatuerat på armen. Skolans vaktmästare har plötsligt en mycket dyr bil. Är det han? Bildläraren har ett mystiskt telefonsamtal. Är det hon? Efter ett intensivt och farligt detektivarbete lyckas Mynta och Frida lösa fallet och klasskassan kommer till rätta. Den populära författaren Lena Lilleste skriver nu även lättläst. Nu kommer fler böcker i deckarserien om den tuffa mysterielösande Mynta som aldrig tvekar att ta sig an ett nytt fall. Mynta är kaxig, modig och full av fantasi. Det är alla bra egenskaper när man ska lösa alla sorters fall.

Stäng
Arbetsmaterial för Mynta och det mystiska hjärtat
Information

Avsedd för:

Från 9 år

Författare:

Lena Lilleste

Illustratör:

Carina Ståhlberg

Ämnesområde:

Deckare

Lättlästnivå:

Nivå 3

LIX:

16

ISBN:

9789175676852

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

42046-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

52
 ;