Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Mimmi, valpen och kaninen (e-bok)

Du kan tyvärr inte köpa e-böcker via nyponochviljaforlag.se. Beställ din e-bok genom att klicka på någon av våra återförsäljare.

Mimmi och Bonita hälsar på Mimmis kusin Anna och hennes kanin Olle. Olle är rolig. Han kan hoppa över hinder. Kusinerna ser på när Olle och Bonita skuttar omkring på gräset. Men plötsligt hoppar Olle in i skogen och försvinner. Mimmi och Anna ger sig av med Bonita och letar. Bonita kan spåra och de hittar Olle snabbt. Men Anna vrickar foten på vägen. Det slutar bra, men var det klokt av dem att ge sig ut i skogen utan någon vuxen? Böckerna om Mimmi och Bonita är trevliga och lätta att följa...

Läs mer

Mimmi och Bonita hälsar på Mimmis kusin Anna och hennes kanin Olle. Olle är rolig. Han kan hoppa över hinder. Kusinerna ser på när Olle och Bonita skuttar omkring på gräset. Men plötsligt hoppar Olle in i skogen och försvinner. Mimmi och Anna ger sig av med Bonita och letar. Bonita kan spåra och de hittar Olle snabbt. Men Anna vrickar foten på vägen. Det slutar bra, men var det klokt av dem att ge sig ut i skogen utan någon vuxen? Böckerna om Mimmi och Bonita är trevliga och lätta att följa, i och med de tydliga och färgglada illustrationerna av Carina Ståhlberg. Berättelserna öppnar för samtal kring djur och äventyr, frihet och ansvarsfrågor.

Stäng
Arbetsmaterial för Mimmi, valpen och kaninen
Information

Avsedd för:

Från 9 år

Författare:

Ann Gomér

Illustratör:

Carina Ståhlberg

Ämnesområde:

Djur och natur

Lättlästnivå:

Nivå 2

LIX:

10

ISBN:

9789175675749

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

41961-EB01

Upplaga:

Första

Sidantal:

40
 ;