Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Natt på kyrkogården

Gustav har har äntligen fått en hund, som han döper till Rambo. Men det är något konstigt med hunden. Varje gång de går ut, drar Rambo iväg med Gustav till kyrkogården, där han letar efter något. En kuslig kväll stannar Rambo vid en gammal grav och börjar gräva. Han hittar en bit av ett skelett, som han tar med sig hem. Och nu börjar det hända otäcka saker … Detta är vår nya serie Vilka monster!, som börjar med denna och boken Basket med varulvar. Det är kusliga, hemska men också lite roliga ...

Läs mer

Gustav har har äntligen fått en hund, som han döper till Rambo. Men det är något konstigt med hunden. Varje gång de går ut, drar Rambo iväg med Gustav till kyrkogården, där han letar efter något. En kuslig kväll stannar Rambo vid en gammal grav och börjar gräva. Han hittar en bit av ett skelett, som han tar med sig hem. Och nu börjar det hända otäcka saker … Detta är vår nya serie Vilka monster!, som börjar med denna och boken Basket med varulvar. Det är kusliga, hemska men också lite roliga böcker med härliga bilder i fyrfärg. Lite text och mycket bilder, som kompletterar varandra och gör böckerna extra lättlästa. Böckerna passar från 9 år.

Stäng
Arbetsmaterial för Natt på kyrkogården

Berättelsen lever upp till att vara både spännande och kuslig, men den ger också mycket mer än en vanlig spökhistoria. Den skildrar en stark vänskap, och kärlek, mellan människa och djur.
Helhetsbetyg 4 av 5

Information

Avsedd för:

Från 9 år

Författare:

John Sazaklis

Översättare:

Catharina Andersson

Illustratör:

Giada Gatti

Ämnesområde:

Humor

Lättlästnivå:

Nivå 2

LIX:

18

ISBN:

9789179870164

Utgivningsår:

2020

Artikelnummer:

43289-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

36
 ;